Capetan® Selector Lime 244 cm 180kg terhelhetőséggel - extra megerősített váz rögzítő T elemmel kiemelkedően magas védőhálós trambulin - kültéri prémium trambulin vastag szivaccsal, földig érő hálótartó oszlopokkal 180Kg terhelhetőséggel!


Capetan® Selector Lime 244 cm 180kg terhelhetőséggel - extra megerősített váz rögzítő T elemmel kiemelkedően magas védőhálós trambulin  - kültéri prémium trambulin vastag szivaccsal, földig érő hálótartó oszlopokkal 180Kg terhelhetőséggel!
Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 4 )
2.
2016.08.17 00:00
 - j Etele
Korrigált a DPD, informatikai hiba lépett fel, ezt javították ma és pontosan kihozták az árút.\r\nLeírtam ezt is, mert így korrekt.
1.
2016.05.26 00:00
 - Sz. Erika
Rendeltem egy trambulint Önöknél. Villám gyorsan megérkezett, elsőre össze tudtuk rakni, nem hiányzott semmi, sőt még a szereléshez szükséges csavarhúzó és egyebek is a csomag részét képezték. Szeretnék gratulálni és örömömet kifejezni, hogy rátaláltam a cégre, mert a mai világban sajnos szinte csak bóvlit lehet kapni. A hárm gyermekünk oda vannak a trambulinért, mi bosszankodás nélkül pikk pakk fel tudtuk építeni és működik rendesen, remélem így is marad.\r\nTovábbi sikereket kívánok és akinek lehet ajánlom a céget, mert mind a kiszolgálásban mind a termékkel kapcsolatban maximálisan elégedett vagyok.
Utánvét
Átutalás
DPD
Royal Futárszolgálat